В Ужгороді міліціонер врятував життя самогубцю, який запалив себе біля адмінбудівлі облдержадміністрації

В Ужгороді міліціонер врятував життя самогубцю, який запалив себе біля адмінбудівлі облдержадміністрації

30.07.13 08:08 0 823
Молодший сержант Державної служби охорони, не розгубившись, накинув на палаючого чоловіка власний бронежилет, що й врятувало тому життя.

Надзвичайна подія трапилася зранку 29 липня в Ужгороді. На вулиці біля будівлі Закарпатської обласної державної адміністрації на пл.Народній, близько 10.25 ранку, з′явився невідомий громадянин, тримаючи в руках пляшку з якоюсь рідиною. Міліціонер Державної служби охорони, який прибув на виклик до адмінбудівлі ОДА, а саме молодший сержант міліції М.Черленяк, підійшов до незнайомця поцікавитись, що він тут робить і які в нього наміри, однак чоловік став віддалятися від нього, задкуючи, а далі несподівано облив себе рідиною з пляшки й підніс запальничку!

Побачивши палаючу людину, сержант Черленяк не розгубився, а зняв із себе бронежилет і накинув його на самогубцю. Що й врятувало тому життя. З важкими опіками тіла й внутрішніх органів потерпілого доставили в міську лікарню, де за його життя борються лікарі.

Як повідомив в.о. начальника УМВС України в Закарпатській області полковник міліції Василь Буковчаник, особу самогубці вже встановлено—це 49-річний житель Ужгорода, який є інвалідом, має вади серця. Сім′ї в нього немає. Як повідомила мати потерпілого, у них був конфлікт із сусідом через межу земельної ділянки. Не виключено, що саме це й підштовхнуло ужгородця до страшної спроби самогубства. З самим потерпілим правоохоронцям наразі поговорити не вдалося, оскільки той перебуває в реанімації. Обставини інциденту біля Закарпатської ОДА з′ясовуються.

СЗГ УМВС України в Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: Влада Сирії заявила, що ...

КОМЕНТАРІ