В Закарпатській області правоохоронцям Перечинщини подякували за роботу

В Закарпатській області правоохоронцям Перечинщини подякували за роботу

30.07.13 08:28 0 857
На минулому тижні у селі Тур'я Ремета, що на Перечинщині, проводила роботу виїзна колегія. Участі у даному заході, за традицією, взяли і правоохоронці району. Зокрема, був присутнім на колегії начальник сектору дільничних інспекторів міліції Віталій Левинець та дільничний інспектор міліції Євген Граб. Розпочав засідання вступним словом голова Перечинської районної адміністрації Петро Грицик.

Сільський голова Михайло Воронич із знанням справи прокоментував ситуацію в даному населеному пункті, охарактеризувавши усі досягнення та недопрацювання. Загалом, до слова були запрошені керівники усіх служб та установ районної адміністрації, члени комісії та депутати, актив села та журналісти.

За належно організовану роботу на території Тур'я-Реметівської сільської ради правоохоронці в свою адресу почули подяку.

До слова, у поточному році від жителів села Тур'я - Ремета надійшло 95 звернень та повідомлень, 20 із них внесено до єдиного реєстру досудових розслідувань Перечинського райвідділу міліції. На території села складено 55 протоколів, 20 із яких – за насильство в сім'ї.

Мирослава Пекар

Перечинський РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Луцьк: міський голова ...
Наступна новина: В Івано-Франківській ...

КОМЕНТАРІ