Хмельницькі міліціонери затримали квартирного злодія-гастролера з півдня

Хмельницькі міліціонери затримали квартирного злодія-гастролера з півдня

30.07.13 08:13 0 1009
У Хмельницькому правоохоронці затримали 27-річного жителя м. Сімферополь, який протягом кількох місяців скоював крадіжки з приватних будинків хмельничан.

Як з‘ясувалося під час досудового слідства, чоловік колись мешкав у обласному центрі, а тепер повернувся сюди, щоб злочинним шляхом поправити своє скрутне матеріальне становище. Молодик не мав постійного місця проживання і ночував, де ніч застане: у підвалах, притонах, на вулиці. Все накрадене здавав у ломбарди, а що не приймали — продавав на місцевому ринку.

Як розповів т.в.о. начальника Хмельницького міськвідділу міліції Сергій Трач, затриманий скоював крадіжки в основному з приватних будинків, причому лише в тих районах, які добре знав ще з часів свого проживання у Хмельницькому. Зловмисник проникав до помешкань виключно через вікна, а тому будинки підбирав лише ті, в яких були незачинені вікна, або ж знаходились в режимі провітрювання. Молодик відслідковував, коли господарі залишали домівку, і починав орудувати, виносячи з помешкань абсолютно усе цінне — від грошей і ювелірних виробів до побутової і комп‘ютерної техніки.

На рахунку підозрюваного уже близько 20 обкрадених домівок. Попередньо відносно чоловіка розпочато досудове розслідування за частиною 1 статті 185 Кримінального кодексу України (крадіжка). Йому може загрожувати до трьох років позбавлення волі.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Івано-Франківській ...

КОМЕНТАРІ