У Львівській області учні Запитівської ЗОШ розпочнуть навчальний рік в оновленій школі

У Львівській області учні Запитівської ЗОШ розпочнуть навчальний рік в оновленій школі

30.07.13 11:32 0 902
29 липня перший заступник голови Львівської ОДА Богдан Матолич провів виїзну нараду з питань будівництва загальноосвітньої школи с. Запитів Кам’янка-Бузького району.

Під час наради начальник управління капітального будівництва Львівської ОДА Єгор Горностай доповів, що станом на проведено демонтажні роботи підлог, дверей, виконуються сантехнічні, електротехнічні роботи та влаштовуються основи для влаштування підлог.

За підсумками наради Богдан Матолич доручив до початку серпня завершити будівельні роботи прибудови навчального закладу, оздоблювальні роботи та роботи із заміни підлог, і вже до 15 серпня здати повністю цей об’єкт в експлуатацію.

А до кінця серпня забезпечити завезення меблів для навчальних кабінетів та їдальні.

Довідка:

З 2010 року функції замовника будівництва загальноосвітньої школи с. Запитів Кам’янка-Бузького району виконує управління капітального будівництва Львівської обласної державної адміністрації.

Генпідрядник – ТзОВ «Компанія «ВЕЕМ-Будсервіс».

Загальна кошторисна вартість зазначеного об’єкта становить – 10759,21 тис. гривень, зокрема на 2013 рік виділено з обласного бюджету 50,0 тис.грн., з районного бюджету 650 тис грн та з держфонду регіонального розвитку – 3962,1тис.гривень.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ