На Львівщині 1085 сімей і одиноких громадян висловили бажання скористатись програмою пільгового молодіжного кредитування

На Львівщині 1085 сімей і одиноких громадян висловили бажання скористатись програмою пільгового молодіжного кредитування

30.07.13 09:03 0 822
Про це повідомила директор Львівського регіонального управління державної спеціалізованої фінансової установи «Державний фонд сприяння молодіжному житловому будівництву» Світлана Наумова під час апаратної наради, що відбулась 29 липня під керівництвом голови Львівської облдержадміністрації Віктора Шемчука.

Світлана Наумова прозвітувала про роботу Фонду та зазначила, що загалом 65 тис. мешканців Львівської області потребують житла або покращення житлових умов.

На у Львівській області діє 7 житлових програм. Зокрема, на виконання соціальних ініціатив Президента України в області реалізовується Програма іпотечного кредитування за рахунок здешевлення вартості іпотечних кредитів банків, шляхом відшкодування частини відсотків за кредитами (13% погашає держава, 3% сплачує громадянин).

“Варто також відзначити, що реалізація однієї із програм передбачає пільгове кредитування юридичних осіб, у тому числі об’єднань співвласників багатоквартирних житлових будинків (ОСББ), для проведення ремонту та реконструкції об’єктів житлово-комунального господарства. Програма передбачає отримання кредитів терміном на 10 років під 3% річних для реалізації проектів у сфері ЖКГ”, – зазначила С.Наумова.

Голова ОДА Віктор Шемчук наголосив на необхідності популяризації та роз’яснення населенню умов цих програм, а також доручив вжити всіх невідкладних заходів для активізації роботи Фонду.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Тернопілля: давайте ...
Наступна новина: В Івано-Франківській ...

КОМЕНТАРІ