Львівщина: Ірина Сех зустрілася з громадою села Синькова на Радехівщині

Львівщина: Ірина Сех зустрілася з громадою села Синькова на Радехівщині

30.07.13 10:18 0 1030
Народний депутат України від Всеукраїнського об'єднання "Свобода" Ірина Сех, а також депутат Львівської обласної ради від ВО "Свобода" Володимир Чехут взяли участь у богослужінні в церкві Покрови Пресвятої Богородиці с. Синьків Радехівського району на Львівщині. Після відправи народний депутат провела зустріч із громадою села.

Ірина Сех привітала місцевого пароха отця Зеновія Середницького та жителів із 1025-річчям хрещення Київської Руси та святом рівноапостольного князя св. Володимира Великого. Свободівка подякувала громаді за активну суспільну діяльність, за пропагування духовности та здорового способу життя. "Тільки високодуховні, освічені та загартовані люди можуть повести за собою інших, стати лідерами нації. Я вдячна вашій громаді за небайдужість, активну життєву позицію, за добре виховання молоді", – зазначила Ірина Сех.

Разом із Володимиром Чехутом вони вручили місцевій футбольній команді "Авангард" комплект спортивної форми. Цю форму придбано за Програмою Львівської обласної ради за підтримки сільського спорту, яку ініціювала Ірина Сех. Священик освятив форму та побажав спортсменам-аматорам нових перемог.

Після богослужіння депутати провели зустріч із громадою села, обговорили проблеми, з якими найчастіше стикаються селяни, а також поспілкувалися на тему політичної та економічної ситуації в державі.

Про це повідомили в прес-службі Львівської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області у ...
Наступна новина: Олег Панькевич: "Не ...

КОМЕНТАРІ