Начальник Державної служби охорони Львівщини провів особисті прийоми громадян та зустрівся із особовим складом у районах області

Начальник Державної служби охорони Львівщини провів особисті прийоми громадян та зустрівся із особовим складом у районах області

30.07.13 09:47 0 946
Керівник УДСО при ГУМВС України у Львівській області, полковник міліції Ігор Москаленко здійснив робочі виїзди у райони Львівської області, а саме Дрогобич, Стрий, Трускавець, Броди, Самбір, Червоноград, де розташовані регіональні підрозділи.

Очільник Держохорони здійснив особисті прийоми громадян та зустрівся з особовим складом з питань роботи ДСО на місцях, проблем особового складу, співпраці з громадськістю, тощо.

На прийом приходили мешканці районів із різними проблемами, більшість не стосувалися роботи УДСО Львівщини та міліції загалом. Багато громадян прийшли подякувати за роботу, оперативність. Ігор Москаленко вислухав кожного та пообіцяв допомогти у вирішенні питань, що стосуються його компетенції.

На зустрічах з особовим складом наголошено на недопустимість надзвичайних подій серед особового складу , дотриманні законності, дисципліни, ввічливому ставленні до громадян. Крім того самі працівники зверталися за допомогою у вирішенні поточних питань.

Денис Харчук

УДСО при ГУМВС України у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Незаконний посів маку ...
Наступна новина: На Львівщині виявили ...

КОМЕНТАРІ