В Чернігівській області ліквідовано умовну пожежу у філармонійному центрі фестивалів та концертних програм

В Чернігівській області ліквідовано умовну пожежу у філармонійному центрі фестивалів та концертних програм

30.07.13 08:12 0 798
29 липня у Чернігові підрозділи Управління ДСНС в області провели пожежно-тактичні навчання в обласному філармонійному центрі фестивалів та концертних програм, що по проспекту Миру, 15. Будівля центру загальною площею понад 2,8 тис. кв. м відноситься до об'єктів з масовим перебуванням людей та І-ї групи за рівнем пожежної небезпеки.

За легендою навчань, близько 12-ї години внаслідок порушення правил пожежної безпеки при експлуатації побутових приладів виникла пожежа в одній з костюмерних, розташованих у підвальному поверсі. Обслуговуючий персонал за номером "101" викликав пожежно-рятувальні підрозділи міста, сповістив дирекцію об’єкту та до прибуття рятувальників приймав заходи по відключенню електропостачання, евакуації глядачів та гасінню пожежі вогнегасниками.

Через 3 хвилини до місця умовної події прибуло 5 відділень пожежно-рятувальних підрозділів Чернігова. Вогнеборці оперативно встановили пожежні автомобілі на вододжерела, провели бойове розгортання та розвідку осередку пожежі. У захисних протигазах рятувальники здійснили евакуацію людей та обслуговуючого персоналу з будівлі й за 30 хвилин ліквідували умовну пожежу.

Керівництво навчань зазначило, що підрозділи обласного Управління ДСНС у взаємодії із обслуговуючим персоналом філармонійного центру поставлені завдання з ліквідації умовної пожежі відпрацювали в повному обсязі.

Управління ДСНС у Чернігівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: Луцьк: на фестиваль ...

КОМЕНТАРІ