На Тернопіллі подаємо “уточненку“ з ПДВ

На Тернопіллі подаємо “уточненку“ з ПДВ

30.07.13 08:35 0 878
Форма та порядок заповнення уточнюючого розрахунку податкових зобов’язань з ПДВ у зв’язку з виправленням самостійно виявлених помилок затверджені наказом Міністерства фінансів України від 25.11.2011 №1492.

Порядком передбачено у графі 4 Уточнюючого розрахунку відображаються відповідні показники податкової декларації з ПДВ звітного періоду, який виправляється. У разі якщо до декларації за цей звітний період раніше вносилися зміни, у графі 4 відображаються відповідні показники графи 5 останнього уточнюючого розрахунку, який подавався до декларації звітного (податкового) періоду, що виправляється.

У графі 5 Уточнюючого розрахунку відображаються відповідні показники з урахуванням виправлення.

У графі 6 Уточнюючого розрахунку відображається сума помилки (абсолютне значення).

Таким чином, в Уточнюючому розрахунку відображаються всі заповненні рядки декларації, що уточнюється. В графу 4 Уточнюючого розрахунку переносяться показники декларації, що уточнюється; у графі 5 відображаються всі показники декларації з урахуванням виправлених помилок; в графі 6 відображається абсолютне значення помилки по всіх заповнених в Уточнюючому розрахунку рядках з відповідним знаком (+/-). У разі якщо абсолютне значення дорівнює нулю, то у такій графі у відповідному рядку проставляється «-».

Про це повідомив медіа-центр Міндоходів у Тернопільській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Закарпатській області ...
Наступна новина: Луцьк: графік руху ...

КОМЕНТАРІ