В Ужгороді міліціонер врятував життя самогубцю-палію

В Ужгороді міліціонер врятував життя самогубцю-палію

30.07.13 13:36 0 904
Молодший сержант Державної служби охорони, не розгубившись, накинув на палаючого чоловіка власний бронежилет, що й врятувало тому життя.

Надзвичайна подія трапилася зранку 29 липня в Ужгороді. На вулиці поблизу будівлі Закарпатської обласної державної адміністрації на пл.Народній, близько 10.25 ранку, з′явився невідомий громадянин, тримаючи в руках пляшку з якоюсь рідиною. Міліціонер Державної служби охорони, який прибув на виклик до адмінбудівлі ОДА, підійшов до незнайомця поцікавитися, що він тут робить і які в нього наміри. Однак чоловік став віддалятися від правоохоронця, а далі несподівано облив себе рідиною з пляшки й підніс запальничку.

Побачивши палаючу людину, сержант Черленяк не розгубився, й швидко зняв із себе бронежилет і накинув його на самогубцю. Це врятувало потерпілому життя. З важкими опіками тіла й внутрішніх органів чоловіка доставили в міську лікарню, де за його життя борються лікарі.

Як повідомив в.о. начальника УМВС України в Закарпатській області полковник міліції Василь Буковчаник, особу самогубці вже встановлено. Ним виявився 49-річний житель Ужгорода, який є інвалідом, має вади серця. Сім′ї в нього немає. Як повідомила мати потерпілого, у них був конфлікт із сусідом через межу земельної ділянки. Не виключено, що саме це й підштовхнуло ужгородця до страшної спроби самогубства.

Обставини інциденту біля Закарпатської ОДА наразі з′ясовуються.

СЗГ УМВС України

в Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ