Одеські транспортні міліціонери зустрілися зі школярами, які несуть Почесну вахту на Алеї Слави

Одеські транспортні міліціонери зустрілися зі школярами, які несуть Почесну вахту на Алеї Слави

30.07.13 17:40 0 860
Працівники УМВС України на Одеській залізниці провели зустріч та профілактичну бесіду щодо правил поведінки на залізничному транспорті зі старшокласниками Суворівського району м. Одеси на Посту № 1 біля пам’ятника Невідомому матросу.

Комунальному позашкільному навчальному закладу патріотичного виховання учнівської молоді Одеського міського центру Пост № 1 в цьому році виповнилось 45 років. Тут кращі учні шкіл та гімназій чотирьох районів міста почергово несуть вахту пам’яті на Алеї Слави біля пам’ятника Невідомому матросу.

Працівники кримінальної міліції у справах дітей УМВС України на Одеській залізниці часті гості у школярів. Під час відпочинку між вахтами вони проводять бесіди про те, які завдання виконує транспортна міліція та яких заходів безпеки потрібно дотримуватись під час знаходження на об’єктах залізниці.

На цей раз в гості до вартових Поста №1 завітала т.в.о. начальника сектору КМСД Управління старший лейтенант міліції Вікторія Савенко, яка одразу знайшла контакт зі школярами, запросивши їх до діалогу. Старшокласників Одеської загальноосвітньої школи № 76, які в цей час несли варту, цікавили питання про те, які особливості у роботі транспортної міліції, з якого віку настає адміністративна чи кримінальна відповідальність за правопорушення, якої величини напруга над електропотягами та інші.

Особливо активними під час бесіди були начальник караулу Ілля Кононов та його заступник Міла Позднякова. Т.в.о. директора навчального закладу Пост №1 Олександр Навроцький подякував правоохоронцям за цікаву і корисну бесіду, за ґрунтовні відповіді на запитання школярів і запросив приходити на кожну нову зміну, аби діти ставали більш юридично грамотними і знали, як потрібно поводитись у випадку небезпеки.

СЗГ УМВС України

на Одеській залізниці
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Подали звітність ...

КОМЕНТАРІ