Чернівецькі діти взяли участь у Міжнародному таборі по обміну культур

Чернівецькі діти взяли участь у Міжнародному таборі по обміну культур

30.07.13 13:12 0 1090
З 15 по 27 липня 2013 року делегація з 22 чернівецьких дітей взяла участь у Міжнародному таборі міст-побратимів, що проходив на березі Балтійського моря в курортному містечку Pobierowo (Побєрово, Польща). Програма дійства включала різноманітні конкурси та концерти, на яких делегації з різних країн представляли власну культуру. Чернівчани презентували українські пісні та забави, а також дивували різноманіттям вишиванок.

«Кожен рік приїжджаю сюди як вперше, – ділиться враженнями начальник відділу у справах сім’ї та молоді Наталія Іллівна Коцур. – Обожнюю цей табір за його гостинність, а місцевих людей – за їх відкритість».

Активна участь у житті табору та успіхи в опануванні польської мови Валентини Борлодян та Анастасії Нагірняк не залишились без уваги польської сторони, тож чернівчанки стали студентками Вроцлавського університету (Польща).

Також представники делегації відвідали місто-побратим Чернівців Конін та Санктуарію Пресвятої Діви Марії в Ліхені.

А вже через тиждень Чернівці будуть зустрічати гостей з Польщі, яких гостинно запросив секретар Чернівецької міської ради Віталій Михайлішин. Протягом 8-15 серпня поляки відпочиватимуть в таборі «Ойкос», а також для них буде проведена екскурсія по пам’ятних місцях нашого міста.

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Підприємствам ...

КОМЕНТАРІ