Закарпаття: на Перечинщині влада та міліція ідуть в народ

Закарпаття: на Перечинщині влада та міліція ідуть в народ

30.07.13 13:14 0 876
Днями в селі Зарічево Перечинського району було проведено День Законності та правопорядку.

Відкрив нараду голова Перечинської райдержадміністрації Петро Грицик. Петро Васильович зазначив, що сьогодення потребує нових і дієвих рішень. Зважаючи на складну оперативну обстановку у центральній та східних районах України, влада та правоохоронні органи повинні діяти на випередження, спілкуватися з населенням, з’ясовувати наявність тих чи інших проблемних питань.

Від імені Закарпатського обласного відділення Українського фонду правоохоронних органів «Правозахист» звернувся до присутніх Іван Мицька. Він обгрунтовав необхідність проведення Днів законності та правопорядку у районі. Іван Іванович, на прикладі проведення першого такого заходу в селі Тур'я Ремета, дав оцінку ефективності та доцільності проведення такої роботи та подякував за особливо активну участь керівництву району та райвідділу міліції. Адже, завдяки проведеній роз’яснювальній і профілактичній роботі встановлюються тісніші взаємозв’язків між владою і жителями Перечинського району, що веде до політичної і економічної стабільності, а особливо до покращення стану законності і правопорядку.

Про стан криміногенної обстановки в селі Зарічево присутнім доповідали начальник дільничних інспекторів міліції Віталій Левинець, начальник сектору у справах дітей Михайло Пекар та виконуючий обов’язки начальника відділення державної автоінспекції Федір Гулей. Зокрема, на території села проживає 38 осіб, які стоять на профілактичних обліках у райвідділі міліції. Тут проживають 33 власники вогнепальної зброї. З початку року на території села зареєстровано 76 звернень, із яких 17 внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Виявлено та задокументовано 20 адміністративних правопорушень, із яких 4 – насильство в сім'ї. Скоєно один злочин неповнолітнім. Притягнуто двох осіб до адміністративної відповідальності за неналежне виконання батьками обов’язків та одну особу за скоєння насильства в сім'ї відносно неповнолітнього. Протягом року на території населеного пункту скоєно 16 порушень правил дорожнього руху, із них три водії керували транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння.

До слова був запрошений начальник Перечинського райвідділу міліції Віктор Ребрей, який зазначив, що першочергове завдання міліції – забезпечити спокій і безпеку наших громадян. Та результат нашої роботи залежить, в першу чергу, від підтримки та співпраці з самими громадянами. Наявність діалогу між міліцією та населенням – необхідність, продиктована принципами людяності та моралі. Не потрібно мовчати, про всі свої проблеми, - зауважує Віктор Васильович, - говоріть особисто мені. Я готовий всіх прийняти і вислухати. Тільки така спільна робота є результативною та приведе до бажаних результатів.

Мирослава Пекар

Перечинський РВ УМВC
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Львівщині викрито ...

КОМЕНТАРІ