В Івано-Франківській області виїзна акція мобільного центру у Галицькому районі

В Івано-Франківській області виїзна акція мобільного центру у Галицькому районі

30.07.13 13:15 0 803
Уже не вперше Галицький районний центр зайнятості проводить виїзні акції в сільську місцевість - «Служба зайнятості - жителям села», з метою інформування населення про напрямки роботи державної служби зайнятості, стан регіонального ринку праці, права та можливості громадян. 29 липня, згідно плану-графіку виїзду мобільного центру, спеціалісти центру зайнятості відвідали с.Тустань, с.Межигірці.

Метою даного заходу було інформування як незайнятого, так і зайнятого населення про соціальні послуги, які надає служба зайнятості, про можливості самореалізації, стан ринку праці, та особлива увага була звернена на основні напрямки реалізації соціальних ініціатив Президента Українищодо наближення соціальних послуг до найуразливіших верств населення.

Відвідувачі виїзної акції мали можливість ознайомитися з інформаційними матеріалами, отримати консультації з працевлаштування на підібрані вакансії, з професійного навчання, із започаткування власної справи, з правових аспектів праці та зайнятості менш конкурентоспроможних категорійгромадян.

Усім присутнім на заходах надавався роздатковий інформаційний матеріал - брошури, буклети, газети. Учасники виїзних акцій почерпнули для себе чимало корисної інформації, тому Галицьким районним центром зайнятості і надалі планується проводити такі акції. Адже завдяки ним сільське населення може отримувати інформаційні послуги, консультації та допомогу у пошуку роботи.

Про це повідомили у Івано-Франківській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Львівщині викрито ...
Наступна новина: МВФ вимагає від України ...

КОМЕНТАРІ