В Івано-Франківській області розповіли як вберегтись від квартирної крадіжки під час літніх відпусток

В Івано-Франківській області розповіли як вберегтись від квартирної крадіжки під час літніх відпусток

30.07.13 13:22 0 874
Орієнтовно щохвилини в Україні трапляється квартирна крадіжка. Сучасні злодії стають професіоналами своєї справи. Добре відомі і, здається, надійні засоби захисту від «домушників» перевірку на придатність проходять не завжди.

Сучасні квартирні злодії стають ще досконалішими і вигадують усе нові і новізасоби проникати до приміщення. Хоча і старими, перевіреними методами користуються із задоволенням.

За статистикою, близько 30% проникнень здійснюються шляхом підбору ключів та зламу замків. Для цього в арсеналі злочинців маса різноманітних пристроїв та механізмів. Від банальних розвідних та газових ключів до елегантних наборів відмичок, котрі за рівнем виготовлення деколи тягнуть на витвір слюсарного мистецтва.

Приблизно чверть квартирних крадіжок здійснюються шляхом вільного доступу. Простіше кажучи, через відкриті двері чи вікна, без їх пошкоджень. Самі розумієте, особливих професійних навичок від злочинця такий спосіб проникнення у приміщення не вимагає. Тут основну роль відіграє легковажність самих мешканців, в подальшому – потерпілих, котрі, не зважаючи на підказки здорового глузду, залишають незачиненими двері, вікна та балкони своїх помешкань.

Як вберегтись від квартирної крадіжки?

Нехтувати не варто нічим. В першу чергу замки. Вони повинні бути захищеними і надійними.Не рекомендується ставити китайські металеві двері. Матеріал, з якого вони виготовлені лише за назвою – метал. Насправді відчинити їх можна консервним ножем.

Вікна та віконні решітки. Стосовно вікон можна сказати одне – не залишайте їх відчиненими, коли їдете кудись на кілька днів і обов’язково ставте решітки, якщо живете на нижніх поверхах.

Найнадійнішим захистом є - не мати власної квартири, але, найбільш ефективним засобом захисту помешкання ми можемо назвати – сигналізацію.

Державна служба охорони захистить ваше майно.

Чому саме цієї служби – є аргументовані відповіді. Саме Державна служба охорони упродовж десятиліть свого існування довела, що є тим універсальним оберегом, котрий реально захищає нас від ласих на чуже добро лиходіїв. На місце крадіжки охоронці приїжджають за 3-5 хвилин. Як правило, за цей час злодій, щоб не погоріти, втікає, прихопивши те, що потрапило під руку, але втечи йому не вдається.

ДСО одна з наймобільніших та найбільш надійних охоронних структур у державі. Лише її працівники, на відмінну від інших охоронних структур, мають право застосовувати вогнепальну зброю, що у поєднанні з їхнім високим вишколом та професіоналізмом є запорукою успіху.

Отримати додаткову інформацію або замовити послуги Державної служби охорони Ви зможете, звернувшись безпосередньо до територіального підрозділу ДСО або зателефонувавши за номером

0 800 502 220 0 800 211 000

Усі дзвінки зі стаціонарних телефонів у межах України безкоштовні. Лінія працює цілодобово.

Марія Мельникович

УДСО при УМВС України

в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області про ...
Наступна новина: У Львові мешканці та ...

КОМЕНТАРІ