У Львівській області степан Ханас зустрівся з громадськістю Радехова

У Львівській області степан Ханас зустрівся з громадськістю Радехова

30.07.13 13:43 0 1045
28 липня 2013 року депутат Львівської обласної ради від Всеукраїнського об'єднання "Свобода" Степан Ханас зустрівся з представниками громадських і профспілкових організацій Радехівщини з метою співпраці та координації дій у вирішенні найважливіших проблем району. Зустріч відбулася в Радехівської центральної районної бібліотеки.

Учасники зібрання обговорили найболючіші проблеми району, зокрема йшлося про катастрофічний стан автомобільних доріг, гострі питання в галузі освіти, медицини та культури Радехівського району. Як зазначив Степан Ханас, для вирішення таких питань дуже важлива співпраця громади, громадських організацій та депутатів усіх рівнів. Тільки спільними зусиллями можна впливати на владу, ініціювати та реалізовувати різноманітні проекти задля розвитку Радехівщини.

Для співпраці з органами влади у вирішенні проблем району вирішили створити громадську незалежну раду. Для розробки статуту організації та підготовки документів до реєстрації громадської незалежної ради створено робочу групу.

Для продовження роботи вирішили зустрітися через два тижні.

Про це повідомили в прес-службі Львівської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: Порядок пересилання товарів ...

КОМЕНТАРІ