У Львівській області Михайло Лапчук взяв участь у сесії Дашавської селищної ради

У Львівській області Михайло Лапчук взяв участь у сесії Дашавської селищної ради

30.07.13 13:37 0 1264
Депутат Стрийської районної ради від Всеукраїнського обєднання "Свобода" Михайло Лапчук взяв участь у сесії Дашавської селищної ради Стрийського району. Депутат прозвітував перед селищною радою про свою роботу в комісії з питань культури райради, розповів про особливості фінансування галузі, а також обговорив із місцевими депутатами проблеми селища.

Жителі Дашави неодноразово зверталися до депутатів-свободівців зі скаргами на те, що на молодіжних дискотеках є випадки продажу і вживання наркотичних речовин. Депутати реагували на це зверненнями та депутатськими запитами до керівництва правоохоронних структур. Проте проблема досі залишається невирішеною.

Михайло Лапчук зазначив, що на жаль, молодь не має альтернатив для відпочинку і розваг, окрім як дискотеки. "Галузь культури фінансується за залишковим принципом. Влада зовсім не дбає про розвиток культури, сюди не вкладають гроші – режимові це не вигідно, адже сірою здеградованою масою легше керувати, аніж освіченими, культурними людьми. Тому ця сфера тримається на ентузіазмі громадян, які хочуть змін на краще", - зазначив Михайло Лапчук.

Він закликав місцевих депутатів особисто контролювати ситуацію на так званих вечорах відпочинку, тобто молодіжних дискотеках. Він пообіцяв, що районні депутати також стежитимуть за дотриманням порядку та реагуватимуть на його порушення.

Про це повідомили в прес-службі Львівської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Івано-Франківській ...

КОМЕНТАРІ