Львівщина: одна ціль - один постріл!

Львівщина: одна ціль - один постріл!

30.07.13 13:28 0 1054
Одна ціль — один постріл! З таким девізом в управлінні Західного територіального командування відбулись збори з гранатометниками військових частин. Збори є плановим заходом, який проводиться з метою удосконалення професійних навичок навичок гранатометників.

Виконанню фактичної стрільби на полігонах передувала ретельна теоретична підготовка особового складу в навчальних класах.

Кожен гранатометник вивчив заходи безпеки під час проведення занять з вогневої підготовки, призначення і пристрій гранатометів і боєприпасів до них, сигнали і команди, що подаються в бойовій обстановці.

Учасників зборів ознайомили з різними типами боєприпасів що використовуються для стрільби з РПГ-7 та їх характеристиками. Всі учасники зборів здали заліки по виконанню нормативів збирання та розбирання зброї.

Проведенню бойових стрільб передувало виконання вправ з ПУС-7 (Пристрій, якій дозволяє відпрацювати навички стрільби з гранатомета. У приладі замість гранати використовується гвинтівковий патрон.)

Військовослужбовці відпрацювали навички дій із зброєю в різних умовах бойової обстановки, навчились способам і прийомам обладнання вогневих позицій, потайливому пересуванню, спостереженню, розвідці та класифікації цілей та тактиці дій під час спеціальних операцій.

Збори проходили впродовж тижня. По завершенні навчанні усі учасники здали заліки із знання матеріальної частини зброї, способам та правилам ведення вогню та практичного ведення стрільби по цілям.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Івано-Франківській ...

КОМЕНТАРІ