У Львівській області близько шістдесять правоохоронців охроняло порядок під час фестивалю "Франко-Фест"

У Львівській області близько шістдесять правоохоронців охроняло порядок під час фестивалю "Франко-Фест"

30.07.13 13:30 0 908
На батьківщині Каменяра, 27-29 липня, у рідному селі Нагуєвичах, проходив міжнародний культурний фестиваль «Франко Фест».

Поки гості фестивалю насолоджувались відпочинком, правоохоронцям Дрогобицького, Трускавецького та Бориславського міських відділів міліції довелося працювати під час проведення святкових заходів. На святкуванні були присутні біля 35 тисяч шанувальників Каменяра.

Під час фестивалю відбулася концертна програма української музики різноманітних народних колективів, театральні виступи, читання творів Франка. Унікальна концертна програма передбачена та організована для шанувальників різноманітних стилів та жанрів української музики. Чотири сцени в буквальному розумінні поділили шанувальники Каменяра на музичні табори. Когось вабила рок музика, дехто був захоплений співами народних фольклорних колективів.

Фанів сучасної поп-музики приємно вразила виконавець пісень іноземної естради. Присутні були зачаровані здібностями української молодої співачки. У такий спосіб публіка отримала можливість відчути смак чужої мови з уст української дівчини, яка вправно та вільно володіла мовами інших культур.

Виконавці української народної творчості зібрали своїх фанів на лісовій галявині в тіні багаторічних дубів. Серед беріз, кленів, ялин та сосни, ховаючись від палкого сонця у лісовій феєрії, відпочивали шанувальники українських національних пісень.

Безліч атракціонів та розважальних програм для гостей святкового шоу підготували організатори фестивалю. Загадкові турніки та тренажери, яких не здолати. Однак, серед молодих людей були відважні юнаки, які кидали виклик хитрим та підступним залізним створінням. Звичайно, тільки дуже спритним вдавалося перемогти у цій виснажливій боротьбі.

Карета та запряжені коні навіювали побут багаторічної давнини, створюючи казкову атмосферу святкового дійства.

Незважаючи на вражаючу кількість гостей, грубих порушень громадського порядку виявлено не було.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Майже сто боржників ...
Наступна новина: Івано-Франківщина: ...

КОМЕНТАРІ