Майже сто боржників Івано-Франківщини обмежено у праві виїзду за кордон

Майже сто боржників Івано-Франківщини обмежено у праві виїзду за кордон

30.07.13 13:30 0 882
Головним управлінням Міндоходів в Івано-Франківській області спільно з державною виконавчою службою направленно 946 звернень до суду за встановленням тимчасового обмеження у праві виїзду за межі України фізичних осіб або керівників юридичних осіб, які допустили податковий борг. На сьогодні судами задоволено 92 таких звернення. Як результат, за виконавчими документами з початку року стягнуто 2,4 млн.грн. податкового боргу.
Нагадаємо, з ініціативи Головного управління Міндоходів в області у січні п.р. розроблено план організаційних заходів по взаємодії органів Міндоходів та державної виконавчої служби при виконанні судових рішень про примусове стягнення податкового боргу платників податків. Щоквартально проводиться звірка з ДВС по виконанню виконавчих документів за позовами міндоходівців щодо стягнення податкового боргу.
Загалом, з початку року до суду направлено 383 позови про стягнення податкового боргу на загальну суму 21,4 млн.грн. В користь податкових органів прийнято 120 постанов суду, які залишені у силі судами апеляційної та касаційної інстанцій, на загальну суму 4,8 млн.грн.


Прес-служба Головного управління Міндоходів в вано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Офіційне представлення ...
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ