Підприємствам Івано-Франківщини розстрочено майже 16 млн. грн. податкових зобов’язань

Підприємствам Івано-Франківщини розстрочено майже 16 млн. грн. податкових зобов’язань

30.07.13 14:31 0 890
Протягом першого півріччя 2013 року органами Міндоходів області укладено договори із платниками податків про розстрочення грошових зобов’язань та податкового боргу на загальну суму 15,9 млн.грн. За рахунок сплати розстрочених грошових зобов’язань до бюджету надійшло 12,4 млн.грн.
Відповідно до Податкового кодексу України міндоходівці мають право надавати відстрочення та розстрочення грошових зобов'язань або податкового боргу, а також приймати рішення про списання безнадійного боргу в порядку, передбаченому законом.
Підставою для розстрочення грошових зобов'язань або податкового боргу платника податків є надання ним достатніх доказів існування обставин, перелік яких визначається Кабінетом Міністрів України, що свідчать про наявність загрози виникнення або накопичення податкового боргу такого платника податків, а також економічного обґрунтування, яке свідчить про можливість погашення грошових зобов'язань та податкового боргу та/або збільшення податкових надходжень до відповідного бюджету внаслідок застосування режиму розстрочення, протягом якого відбудуться зміни політики управління виробництвом чи збутом такого платника податків.


Прес-служба Головного управління Міндоходів в вано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: ПриватБанк запустив ...
Наступна новина: Дві українські плавчихи ...

КОМЕНТАРІ