Андрій Говоров у фіналі чемпіонату світу з плавання

Андрій Говоров у фіналі чемпіонату світу з плавання

30.07.13 13:32 0 1122
Барселона, 30 липня 2013 року. Український плавець Андрій Говоров подолав дистанцію 50 м батерфляєм за 23.22 на чемпіонаті світу у Барселоні, повідомляє Федерація плавання України. Молодого спортсмена відділяла лише 21 сота секунди від золота. Перемогу здобув 26-річний олімпійський чемпіон 2008 року Фільо С’єло з Бразилії.

«Конкуренція та напруження на цьому змаганні були дуже високими, тому що змагалися найкращі плавці світу - чемпіони світу та олімпійські чемпіони, - каже головний тренер збірної команди України з плавання Андрій Сердінов, - Андрій Говоров виступив дуже добре, хоча і фінішував п’ятим. І найголовніше – він отримав важливий досвід для участі у Олімпійських іграх 2016 року».

На попередньому запливі 28 липня А.Говоров встановив рекорд України, пропливши 50 м батерфляєм за 23.19.

Справка

Федерація плавання України (www.swimukraine.org.ua) – всеукраїнська суспільна організація, яка створена з метою подальшого розвитку плавання в країні, сприянню безпеці знаходження людей на воді, формуванню здорового способу життя.

Федерація плавання України була створена у 1990 році. З 1992 року вона - повноцінний член Європейскої та Міжнародної федерації плавання.



Прес-служба Федерації плавання України
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Івано-Франківщина: ...
Наступна новина: У Львівській області 2 добу ...

КОМЕНТАРІ