Після оновлення програмного забезпечення перереєстрація РРО не потрібна

Після оновлення програмного забезпечення перереєстрація РРО не потрібна

30.07.13 16:22 0 909
Відповідно до Закону України «Про застосування реєстраторів розрахункових операцій у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг» від 06.07.95 р. № 265/95-ВР суб’єкти господарювання, які використовують РРО, що створюють контрольну стрічку в електронній формі, або електронні контрольно-касові реєстратори, що створюють контрольну стрічку в друкованому вигляді, повинні подавати до органів Міндоходів дротовими або бездротовими каналами зв’язку електронні копії розрахункових документів та фіскальних звітних чеків, які містяться на контрольній стрічці у пам’яті РРО або в пам’яті модемів, які до них приєднані.
З метою забезпечення виконання норм Закону суб’єкти господарювання мають використовувати РРО із вбудованим модемом або РРО із зовнішнім модемом та, відповідно, оновленим програмним забезпеченням.
При проведенні оновлення програмного забезпечення РРО не змінюються дані щодо фіскального номера РРО, дати занесення фіскального номера РРО, індивідуального номера платника, дати занесення індивідуального номера платника, тому перереєстрація РРО у такому разі не здійснюється.
Згідно з Порядком реєстрації, опломбування та застосування реєстраторів розрахункових операцій за товари (послуги), затвердженим наказом ДПАУ від 01.12.2000 р. № 614, перереєстрація РРО здійснюється у разі використання його в іншій господарській одиниці суб’єкта господарювання.
Детальніше про це можна дізнатися в «Єдиній базі податкових знань» у підкатегорії 109.06.
Інформаційно-комунікаційний відділ


Головного управління Міндоходів у Тернопільській області

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Порушення норм та правил ...
Наступна новина: Продаж власної продукції ...

КОМЕНТАРІ