Луцький міський голова Микола Романюк провів оперативну нараду з метою координації дій та вжиття необхідних заходів у зв’язку з природною стихією

Луцький міський голова Микола Романюк провів оперативну нараду з метою координації дій та вжиття необхідних заходів у зв’язку з природною стихією

31.07.13 08:48 0 909
Усім комунальним службам дано доручення вжити необхідних заходів з метою забезпечення повноцінного функціонування міста.

Зокрема, міський голова Микола Романюк поставив завдання начальнику управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту міської ради Юрію Кирилюку тримати ситуацію на контролі та оперативно інформувати аварійно-рятувальні служби про місця найбільшого затоплення.

На даний час такі місця: район гіпермаркету «Там-Там», міської клінічної лікарні, вул. Дубнівська (ЗОШ № 7, КП «Луцькводоканал») та Гетьмана Дорошенка, а також перехрестя Соборності-Молоді.

Зараз там працює залучена техніка управління Державної служби з надзвичайних ситуації у Волинській області, а також дві бригади «Луцькспецкомунтрансу». Вони відкачують воду у найбільш затоплених місцях, а також проводять розчищення зливових решіток на дорогах міста.

Керівнику КП «Луцьксвітло» дано доручення провести моніторинг знеструмлених ділянок та терміново вжити необхідних заходів по відновленню світла.

Луцьке підприємство електротранспорту має забезпечити безперебійне перевезення пасажирів.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Миколаївщині ...
Наступна новина: У Луцьку відбудуться заходи ...

КОМЕНТАРІ