Луцьк: відбулася нарада з питань благоустрою міста

Луцьк: відбулася нарада з питань благоустрою міста

31.07.13 08:16 0 824
Відбулася організаційна нарада з питань проведення благоустрою в обласному центрі до Дня Незалежності України та Дня міста. Провів її перший заступник міського голови Святослав Кравчук.

Радник міського голови з екологічних питань Борис Сорока у своєму виступі зазначав, що «забезпечення належного екологічного та санітарного стану міста – це повсякденна копітка робота не лише міських комунальних служб, але усіх без винятку підприємств, установ, фірм та організацій, які працюють в нашому місті, та усіх лучан.

«Міський голова Микола Романюк підписав розпорядження про проведення санітарно-екологічних днів протягом цього року, отже, роботи з благоустрою мають системний характер – відбувалися зимою, весною, тривають зараз. Уже проведено благоустрій значної частини прибережних водоохоронних смуг наших річок, у тому числі річки Сапалаївки. Зараз також відбувається її розчистка, поглиблення», – повідомив Борис Сорока. Він запропонував присутнім переглянути слайди, які показують обсяги виконаних робіт. За дорученням міського голови, висловив слова щирої подяки колективам МНС, ДП ЛРЗ «Мотор», ПАТ «ЕНКО», ТзОВ «М.Ж.К.», підприємству «Агробуд-Стир», фірмі «Майтім», ДП «Луцький КХП №2», ПАТ «Луцьксантехмонтаж № 536», які допомагали технікою і людськими ресурсами.

«Готуючись до відзначення державних свят – Дня Державного Прапора, Дня Незалежності України та Дня міста, необхідно усім без винятку впорядкувати фасади будівель та споруд, навести лад на прилеглих територіях, автобусних зупинках, автостанціях, парках та скверах», – акцентував Борис Сорока. Він запросив переглянути слайди кращих зразків озеленення та квіткового оформлення вулиць Бреста, Володимира-Волинського, які можна взяти за приклад.

Пізніше окреслив обсяг робіт, які потрібно виконати 1-2 серпня у Центральному парку культури і відпочинку імені Лесі України. Територію парку розбито на сектори, де будуть працювати окремі колективи підприємств, установ, організацій. При реєстрації учасники наради отримали схему, де визначено межі територій, які потрібно довести до ладу.

Святослав Кравчук подякував присутнім за належно виконані роботи, акцентував увагу й на недоліках, які є у місті.

Перш за все, наголосив на необхідності до 20 серпня викосити траву, прибрати та озеленити території біля офісів, установ, організацій.

На завершення закликав з повагою ставитися один до одного, шанувати місто, у якому живемо, та спільними зусиллями зробити його чистим і охайним.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: В Івано-Франківській ...

КОМЕНТАРІ