Ужгородські міліціонери відкрили свої двері для громадян і журналістів

Ужгородські міліціонери відкрили свої двері для громадян і журналістів

31.07.13 08:12 0 796
Гості, серед яких і представники засобів масової інформації, мали можливість на власні очі побачити, як працює ужгородська міліція, ознайомитись зі службовими кабінетами та матеріально-технічним забезпеченням міськвідділу.

Оглядини почалися з чергової частини, яка оснащена моніторами відеонагляду майже по всьому місту. Оперативний черговий розповів про її основні функції. Зазначив, що всі повідомлення про злочини, правопорушення, надзвичайні події надходять саме сюди. Після виклику на місце події виїжджає слідчо-оперативна група, до складу якої входить оперативний працівник, експерт-криміналіст, дільничний інспектор міліції та старший групи – слідчий.

Особливо гостей цікавили умови утримання затриманих осіб. Тож, в міськвідділі є дві камери: чоловіча та жіноча. Вони розраховані лише на чотирьох чоловік. В них знаходяться по два ліжка, на кожному свіжа постільна білизна.

Побували гості в кабінетах дозвільної служби, дільничних інспекторів міліції, слідчих та оперативників карного розшуку. Завітали і в кабінет інспекторів чергової частини. Гості стали свідками, як інспектор міліції відбирає пояснення від мешканця міста.

Гості переконалися у відсутності приміщень, в яких можливе знущання над громадянами. В міськвідділі ведеться журнал відвідувачів, в якому записується кожний відвідувач, який після виходу з міськвідділу власноручно ставить відмітку про відсутність або наявність претензій до працівників міліції. Майже всі приміщення та територія адмінбудівлі міськвідділу знаходяться під цілодобовим відеоспостереженням.

Діана ДОРОГІЙ

Ужгородський МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Львівщина: аби мандрівка ...
Наступна новина: У Хмельницькому виявлено ...

КОМЕНТАРІ