На Хмельниччині до Кам’янця-Подільського з робочим візитом

На Хмельниччині до Кам’янця-Подільського з робочим візитом

31.07.13 08:07 0 1030
У Кам’янець-Подільській міській раді за дорученням голови обласної державної адміністрації Василя Степановича Ядухи, розпочала роботу комісія на чолі першого заступника голови облдержадміністрації Вадима Гаврішка щодо перевірки виконання показників соціально-економічного розвитку в частині надходжень до міського бюджету, оптимізації та заходів по економії коштів.

В склад комісії увійшли директор департаменту економіки та торгівлі Андрій Прусецький, директор департаменту фінансів Сергій Пенюшкевич, начальник бюджетного управління департаменту фінансів Сергій Ямчук та начальник відділу доходів департаменту фінансів Ірина Карпенко.

Перед початком перевірки департаментів та управлінь Кам’янець-Подільської міської ради, члени комісії та керівники структурних підрозділів міської ради зібрались у сесійній залі. Вадим Дмитрович та міський голова Михайло Сімашкевич ознайомили присутніх із планом роботи.

В ході наради директорам департаментів та начальникам управлінь Кам’янець-Подільської міської ради було представлено осіб, які перевірятимуть їхню роботу. Після цього комісія з обласної державної адміністрації приступила до перевірки.

Результати проведеної перевірки будуть оголошені на підсумковій нараді.

Про це повідомили у Хмельницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Житомирщина: підбито ...
Наступна новина: Частково компенсувати ...

КОМЕНТАРІ