Хмельницька область: співробітники ДСНС контролюють безпеку жнивної кампанії

Хмельницька область: співробітники ДСНС контролюють безпеку жнивної кампанії

31.07.13 08:24 0 1037
На Хмельниччині, як і в більшості регіонів держави, тривають жнива. Проте суха й жарка погода значно збільшує ризик виникнення пожеж, адже зараз навіть невеличка іскра може перетворити труд аграріїв на попіл.

Тож головним спільним завданням землеробів та рятувальників є не тільки зібрати врожай, а й зробити все можливе, щоб вберегти його від вогню. У зв’язку з цим співробітники Головного управління ДСНС у Хмельницькій області постійно проводять рейди з метою контролю за станом пожежної безпеки в місцях збирання, переробки та зберігання врожаю.

Так, 30 липня під час роботи фахівців Головного управління ДСНС в Ізяславському районі проведено рейдові перевірки місць, де жнивують аграрії. Основна увага була звернута на забезпечення первинними засобами пожежогасіння зернозбиральної техніки, наявність пристосованої техніки для цілей пожежогасіння безпосередньо в місцях збирання врожаю, заборона спалювання стерні та післяжнивних залишків, проведення обкосів та оборювань хлібних масивів в місцях, що прилягають до автомобільних шляхів, лісів та торфовищ.

Головне Управління ДСНС України у Хмельницькій області застерігає! Дотримання правил пожежної безпеки у період жнив є одним з основних факторів збереження врожаю!

ГУ ДСНС у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Тернопіллі орендаря ...
Наступна новина: У Волинській області ...

КОМЕНТАРІ