В Івано-Франківській області надходження від діяльності спрощенців Надвірнянщини зростають

В Івано-Франківській області надходження від діяльності спрощенців Надвірнянщини зростають

31.07.13 08:20 0 806
За січень-червень 2013 року платниками єдиного податку Надвірнянщини сплачено до бюджету 3,1 млн. грн., що на 0,7 млн. грн. більше надходжень аналогічного періоду минулого року. Надходження від фізичних осіб-підприємців зросли на 0,4 млн. грн., та на 0,3 млн. грн. збільшили сплату до бюджету платники єдиного податку – юридичні особи.

Обравши спрощену система оподаткування суб’єкти господарювання мають ряд переваг, серед яких основними є простота нарахування єдиного податку, спрощене ведення обліку і заповнення звітності, звільнення від сплати платником єдиного податку низки податків і обов'язкових платежів, можливість не використовувати реєстратори розрахункових операцій (для фізичних осіб-підприємців 1-3 групи) та ін.

Працівники Міндоходів постійно удосконалюють свою роботу, адже їх основним завданням є перетворення податкової від фіскального органу до сервісної служби. Збільшення спектру послуг для платників стало можливим завдяки роботі в інспекції Центру обслуговування платників податків.

Про це повідомив медіа-центр Міндоходів у Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Тернопілля: подали ...

КОМЕНТАРІ