В Івано-Франківській області представившись художником, обікрав школу

В Івано-Франківській області представившись художником, обікрав школу

31.07.13 08:26 0 843
29 липня до чергової частини Богородчанського РВ УМВС поступило повідомлення директора Солотвинської ЗОШ, про виявлену ним крадіжку техніки з приміщення школи.

Виїздом на місце події слідчо-оперативної групи під керівництвом заступника начальника відділу - начальника кримінальної міліції Скрипника М.Р. встановлено, що в ніч на 29.07.2013 р. невідома особа шляхом пошкодження вхідних дверей проникла в середину приміщення, звідки викрала два DVD-програвачі та кулер для охолодження материнської плати ноутбука.

Проведеними оперативно-пошуковими заходами працівникам Богородчанського РВ УМВС вдалося встановити зловмисника «по гарячих слідах». Ним виявився 51-річний раніше судимий житель. с. Манява.

Як з’ясувалося, напередодні горе-злодій заходив до школи, представившись художником. Чоловік пропонував свої послуги, обходив кабінети, приглядався до цінних речей.

Затримали крадія в смт. Солотвин, при спробі реалізації викраденого. Отримані кошти він планував витратити на алкогольні напої.

На даний час проти зловмисника розпочато кримінальне провадження за ст. 185 ч.3 ККУ. Правопорушнику загрожує позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

СЗГ УМВС України

в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Львівській області у ...

КОМЕНТАРІ