На Львівщині затримали наркоторговця та його спільницю

На Львівщині затримали наркоторговця та його спільницю

31.07.13 08:39 0 860
Працівники Червоноградського МВ затримали наркоторговця, який збував наркотичні засоби та утримував 2 наркопритони.

Минулого місяця працівники сектору боротьби з незаконним обігом наркотиків та слідчого відділення Червоноградського міськвідділу міліції задокументували злочин, щодо незаконного збуту наркотичних засобів, психотропних речовин та сильнодіючих лікарських медичних препаратів, а саме: 39-річний неодноразово засуджений місцевий житель збував наркотичні засоби за місцем свого проживання наркозалежним мешканцям Червонограда.

Під час проведення обшуку у помешканні наркоторговця було виявлено та вилучено значну кількість наркотичних засобів, сильнодіючих лікарських засобів, прекурсорів, мобільних телефонів, золотих виробів та коштів отриманих внаслідок збуту наркотиків.

Як повідомив начальник Червоноградського міськвідділу Володимир Калиш відносно правопорушника відкрито кримінальні провадження за ознаками ч.2 ст.307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання з метою збуту та незаконний збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів вчинене повторно, за яке передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна); ч.1 ст. 317 (Організація або утримання місць для незаконного вживання, виробництва чи виготовлення наркотичних засобів яке карається позбавленням волі на строк від п'яти до дванадцяти років з конфіскацією майна); ч.3 ст. 311 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання прекурсорів з метою їх використання для виробництва або виготовлення наркотичних засобів чи психотропних речовин у особливо великих розмірах

яке карається позбавленням волі на строк від шести до дванадцяти років з конфіскацією майна), ч. 1 ст.321 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, перевезення, пересилання або зберігання з метою збуту, збут отруйних або сильнодіючих речовин, що не є наркотичними або психотропними чи їх аналогами - карається штрафом до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або позбавленням волі на строк до трьох років)

Окрім цього у нього була спільниця - 42-річна місцева жителька, яка неодноразово та систематично за дозу наркотиків надавала йому свою квартиру для виготовлення опію ацитильованого і тим самим утримувала місце для виготовлення наркотичних засобів.

Слідчим відділенням Червоноградського МВ відносно останньої відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст.317 та ч.2 ст.309 КК України.

Червоноградський міський суд виніс вирок жінці у вигляді позбавлення волі на 4 роки з іспитовим терміном на 3 роки.

На даний час чоловік перебуває під вартою та очікує рішення суду.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Тернопіллі після ...
Наступна новина: «Аль-Каїда» в ...

КОМЕНТАРІ