проведено пожежно-тактичні з гасіння умовної пожежі на Тернопільській митниці

проведено пожежно-тактичні з гасіння умовної пожежі на Тернопільській митниці

31.07.13 08:14 0 831
30 липня у Тернополі підрозділи Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій в області провели пожежно-тактичні навчання в Тернопільській митниці.

За задумом навчань, о 09:05 внаслідок необережності обслуговуючого персоналу виникла пожежа в приміщенні митної варти, розташованої на першому поверсі дев’ятиповерхової будівлі.

Оперативний черговий за номером 101 викликав пожежно-рятувальні підрозділи міста, сповістив про виникнення пожежі керівництво митниці та до прибуття рятувальників вживав заходи щодо відключення електропостачання й розпочав евакуацію персоналу.

Через 3 хвилини до місця умовної події прибули 2 пожежно-рятувальних відділення та автодрабина. Вогнеборці оперативно встановили пожежні автомобілі на вододжерело, провели бойове розгортання та розвідку осередку пожежі. У складі двох ланок газодимозахисної служби рятувальники здійснили евакуацію відвідувачів та обслуговуючого персоналу з будівлі та упродовж 50 хвилин ліквідували умовну пожежу.

В ході навчань рятувальники тренували навики з гасіння умовної пожежі на об’єкті з масовим перебуванням людей та вправлялись в наданні домедичної допомоги постраждалим. Також були відпрацьовані дії адміністрації й членів добровільної пожежної дружини у випадку виникнення пожежі.

Керівництво навчань підсумувало, що підрозділи обласного Управління ДСНС України в області у взаємодії з обслуговуючим персоналом митниці поставлені завдання з ліквідації умовної пожежі відпрацювали у повному обсязі.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Волинській області ...
Наступна новина: Житомирщина: ліквідовано ...

КОМЕНТАРІ