Делегація Тернопільської області відвідала Литву та Білорусь

Делегація Тернопільської області відвідала Литву та Білорусь

31.07.13 08:11 0 910
Делегація Тернопільської області, очолювана заступником голови обласної державної адміністрації Василем Гецьком, побувала з робочою поїздкою у Литовській Республіці та в Республіці Білорусь.

Метою візиту в Литву були налагодження та розвиток ефективного співробітництва між громадами, громадськими організаціями та підприємствами Тернопільської області і Тауразького повіту Литовської Республіки.

Під час поїздки відбулась низка зустрічей із керівництвом адміністрації Таурагського самоврядування та підписання Плану спільних заходів в рамках співробітництва Тернопільської обласної громадської організації «Тернопільське товариство дружніх зв’язків «Таураге» (Україна) та Таурагського товариства друзів Тернополя (Литва) на 2013 – 2015 роки.

Також тернопільська делегація ознайомилася із реалізацією проектів в галузі використання альтернативної енергетики.

У Республіці Білорусь тернополяни відвідали м.Брест.

В ході візиту делегація Тернопільської області провела зустріч з керівництвом Брестського облвиконкому, відвідала ВАТ «Березівський сиркомбінат», ознайомилася із спортивними об’єктами м. Бреста.

Враховуючи зацікавленість у поглибленні співробітництва Тернопільської області із Брестською областю обговорили можливість участі делегації регіону у міжнародному інвестиційному форумі у м. Тернопіль, запланованому на жовтень 2013 року.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області за ...
Наступна новина: Підприємствам ...

КОМЕНТАРІ