На Миколаївщині правоохоронці затримали чоловіка, який до смерті побив свою дружину

На Миколаївщині правоохоронці затримали чоловіка, який до смерті побив свою дружину

31.07.13 08:46 0 821
До чергової частини Баштанського РВ УМВС України в Миколаївській області зателефонував 33-річний мешканець району та повідомив, що він вбив свою жінку.

На місці події правоохоронцями було встановлено, що напередодні чоловік протягом доби вживав спиртні напої, між подружжям виникла сварка та чоловік побив свою дружину. З часом жінка померла.

Тіло потерпілої 25-річної жінки направлено на судово-медичну експертизу, яка остаточно з’ясує причину смерті.

Підозрюваному у скоєнні правопорушення затриманому чоловіку обирають запобіжний захід. До речі, чоловік був раніше засуджений за незаконний обіг наркотиків.

За словами сусідів подружжя, чоловік майже щодня був на підпитку та дуже часто «прикладав» руку до жінці. На сімейні скандали неодноразово викликали міліцію та на чоловіка складалися відповідні протоколи про адміністративні правопорушення.

За фактом вбивства слідчим відділенням Баштанського РВ УМВС розпочато досудове розслідування за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.115 «Умисне вбивство» Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до 15 років.

У горя-батька зосталися чотири малолітні дитини віком від 8 місяців до 5 років, що виховувалися у сім’ї.

СЗГ УМВС України

в Миколаївській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ