Хмельницькі міліціонери затримали квартирного злодія-гастролера з півдня

Хмельницькі міліціонери затримали квартирного злодія-гастролера з півдня

31.07.13 09:59 0 812
У Хмельницькому правоохоронці затримали 27-річного жителя м. Сімферополь, який протягом кількох місяців скоював крадіжки з приватних будинків хмельничан.

Як з‘ясувалося під час досудового слідства, чоловік колись мешкав у обласному центрі, а тепер повернувся сюди, щоб злочинним шляхом поправити своє скрутне матеріальне становище. Молодик не мав постійного місця проживання і ночував, де ніч застане: у підвалах, притонах, на вулиці. Все накрадене здавав у ломбарди, а що не приймали — продавав на місцевому ринку.

Як розповів т.в.о. начальника Хмельницького міськвідділу міліції Сергій Трач, затриманий скоював крадіжки в основному з приватних будинків, причому лише в тих районах, які добре знав ще з часів свого проживання у Хмельницькому. Зловмисник проникав до помешкань виключно через вікна, а тому будинки підбирав лише ті, в яких були незачинені вікна, або ж знаходились в режимі провітрювання. Молодик відслідковував, коли господарі залишали домівку, і починав орудувати, виносячи з помешкань абсолютно усе цінне — від грошей і ювелірних виробів до побутової і комп‘ютерної техніки.

На рахунку підозрюваного уже близько 20 обкрадених домівок. Попередньо відносно чоловіка розпочато досудове розслідування за ч.1 ст.185 Кримінального кодексу України (крадіжка). Йому може загрожувати до трьох років позбавлення волі.

СЗГ УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Криму правоохоронці ...

КОМЕНТАРІ