У Рівному міліцейські експерти 100% довели провину лікаря-хабарника

У Рівному міліцейські експерти 100% довели провину лікаря-хабарника

31.07.13 10:11 0 883
В обласному центрі правоохоронці затримали директора одного з медичних установ на одержанні неправомірної вигоди. Як стало відомо, чиновник у змові з медсестрою організували систему поборів.

Її суть зводилася до єдиного: при прийомі на роботу медсестри або ж іншого кандидата на якусь іншу посаду, директорські кишені повинні були бути, як мінімум, напівпорожніми. Заповнену ж їх частину чиновник від медицини та його спільниця воліли мати в доларах США, за що незабаром погоріли на гарячому.

Зловмисників борці з економічними злочинами взяли на отриманні неправомірної вигоди в сумі 2,5 тис. доларів США. За ці чималі для регіону гроші, директор обіцяв проявити старання у працевлаштуванні до нього ж на роботу кандидата на посаду звичайної медсестри.

Взяли директора-хабарника на гарячому. У його кабінеті правоохоронці знайшли помічених 2,1 доларів США. Далі фахівці-експерти зробили змиви з рук лікаря, а також з поверхні робочого столу і тумбочки.

Результат експертизи був очевидним - на 21 грошових купюрах було виявлено речовину, що відповідає зразку речовини спеціального препарату "Луч-1.

Цікаво, що ознайомившись з результатами експертних висновків, горе-хабарник відразу ж зізнався у скоєному. І більше того, розповів, як вимагав і брав хабар.

УЗГ МВС України
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Криму правоохоронці ...
Наступна новина: Майже 6 тис. посадовців ...

КОМЕНТАРІ