Майже 6 тис. посадовців дорожньо-комунальних організацій притягнуто до адмінвідповідальності

Майже 6 тис. посадовців дорожньо-комунальних організацій притягнуто до адмінвідповідальності

31.07.13 10:24 0 906
На усунення недоліків стану проїзної частини, узбіч, тротуарів, знаків, розмітки, світлофорів, транспортного та пішохідного огородження видано майже 6,9 тис. приписів ДАІ. Про це проінформував представників ЗМІ під час брифінгу у Міністерстві внутрішніх справ начальник Центру безпеки дорожнього руху та автоматизованих систем МВС України Сергій Будник.

Зазначимо, що за їх невиконання складено понад 2200 адміністративних протоколів. До місцевих органів виконавчої влади направлено майже 8600 інформацій з пропозиціями щодо покращання стану доріг та удосконалення організації дорожнього руху.

У тому числі 625 посадовців притягнуто до відповідальності за порушення, що спричинили створення аварійної обстановки або пошкодження транспортних засобів.

За словами правоохоронця, на обліку в Державтоінспекції стоять 1055 місць концентрації ДТП, із них: на автомобільних дорогах – 214, на вулицях населених пунктів – понад 840.

Зокрема, Сергій Будник повідомив, що за шість місяців цього року за умов незадовільного стану доріг зареєстровано 274 ДТП, у тому числі 68 пригод із постраждалими. Внаслідок цих пригод 24 людини загинуло та 110 було травмовано. - На вулицях населених пунктів за цей же період сталося 372 ДТП, у тому числі 29 пригод із постраждалими, унаслідок яких 4 особи загинуло та 35 травмовано, - розповів Сергій Будник.

УЗГ МВС України
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівному міліцейські ...
Наступна новина: Буковина: Наркотрафік – ...

КОМЕНТАРІ