Делегація вінницької міліції відвідала Республіку Польща

Делегація вінницької міліції відвідала Республіку Польща

31.07.13 11:39 0 1016
Делегація з Вінниччини у складі представників вінницького обласного управління МВС України та обласного осередку МГО «Україна-Польща-Німеччина» перебувала у Республіці Польща.

В рамках візиту вінницька делегація ознайомилась з роботою комендатури повітової поліції в Сташові та взяла участь в урочистостях з нагоди Свята Поліції Свентокшиського гарнізону.

Свято поліції розпочалося зі святкової меси в костелі Святого Духа у м. Сташові, в якому взяли участь працівники поліції та їх сім’ї.

Урочистості з нагоди Дня поліції проходили на головній площі міста, під час якого керівництво польської поліції та представники влади вручили державні та відомчі відзнаки та поліцейські ступені найкращим правоохоронцям.

У святкових заходах взяли участь заступник Головного коменданта польської поліції Мирослав Шосслер, комендант Воєводської поліції в Кельцах Ярослав Шимчик, воєвода Свентокшиського воєводства Божентина Палка-Коруба, представники центральних та місцевих органів влади провінції, делегації з Молдови та Грузії.

Заступник начальника УМВС у Вінницькій області полковник міліції Микола Загорулько привітав від імені вінницької міліції польських колег зі святом та побажав подальших успіхів у їх діяльності.

Приємним подарунком для усіх учасників святкових заходів став концерт оркестру комендатури воєводської поліції в Катовіцах, виступ яких був ви нагороджений бурхливими оплесками глядачів.

В ході візиту вінницька делегація взяла участь у урочистому відкритті комендатури поліції в Сташові, ознайомилася з роботою польських колег.

Завершилося святкування Дня поліції у місцевому парку сімейним святом, під час якого дорослі і діти взяли участь у різноманітних конкурсах та іграх, організованих поліцією.

Для учасників свята був влаштований концерт, на якому виступила солістка оркестру УМВС у Вінницькій області Оксана Славна. Чарівний голос старшого лейтенанта міліції підкорив польські серця, глядачі довго не відпускали зі сцени гостю з Вінниці, яка подарувала їм прекрасні пісні на п’ятьох мовах.

СЗГ УМВС України

у Вінницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ