Тернопільські міліціонери припинили діяльність міні-спиртзаводу

Тернопільські міліціонери припинили діяльність міні-спиртзаводу

31.07.13 11:51 0 1026
Підпільний міні-спиртзавод організував житель міста Скалат Підволочиського району. Чоловік не лише розливав фальсифіковане спиртне відомих брендів, а й займався виготовленням та ректифікацією спирту.

Як повідомив під час брифінгу начальник управління боротьби з економічною злочинністю УМВС України в Тернопільській області Дмитро Любченко, майже три місяці правоохоронці документували діяльність підпільного цеху, аби зібрати незаперечні докази винуватості горілчаного фальсифікатора.

Як встановили правоохоронці, продукція, що її виготовляли кустарним способом, активно реалізовувалася не лише в торгових закладах Підволочиська, а й у сусідніх районах. Покупці, кладучи до споживчого кошика таку пляшку горілки, навіть не здогадувалися, що її споживання може обернутися серйозними проблемами зі здоров’ям. Адже під час огляду приміщення підпільного цеху міліціонери виявили, що виготовляли спирт в антисанітарних умовах.

Домашній спиртзавод працював на повну потужність. У підозрюваного вилучили міні-установку для виробництва та ректифікації спирту, цистерни, бочки, колби, спиртометри, барвники, ароматизатори, ферменти, 300 літрів спирту,саморобний пристрій для закорковування пляшок, підроблені марки акцизного збору, корки, тару, журнал обліку виготовленої продукції. За попередніми висновками фахівців, потужність вищевказаного міні-спиртзаводу становила понад 100 л спирту в день.

На даний час працівники служби БЕЗ вживають ряд оперативно-розшукових заходів, спрямованих на встановлення спільників скалатчанина.

Кримінальне провадження порушене за частиною другою статті 199 Кримінального кодексу України.

Сектор зв’язків з громадськістю

УМВС України в Тернопільській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Делегація вінницької ...
Наступна новина: Віталій Захарченко ...

КОМЕНТАРІ