Буковина: «Нарозважались» на п’ять найближчих років

Буковина: «Нарозважались» на п’ять найближчих років

31.07.13 11:37 0 1428
Цими днями у місцевих (районних) судах Буковини розглянуто дві кримінальні справи практично з аналогічними «сюжетами».
Матеріали однієї із них засвідчують, що близько півночі 15 лютого п.р. 30-річний чернівчанин, перебуваючи у нетверезому стані, у дворі будинку, що на вул. Глінки обласного центру, незаконно заволодів легковиком «Нива» і вирушив розважатися за кермом. Та встиг «подолати» всього 122 метри шляху, оскільки одразу ж потрапив у поле зору правоохоронців (дільничного інспектора, бійців спецпідрозділу «Беркут» та працівників ДАІ), які несли службу з охорони громадського порядку у цьому мікрорайоні.
А по іншій кримінальній справі у залі засідання суд встановив, що пізно ввечері 24 лютого п.р. 22-річний житель с. Верхні Станівці Кіцманського району проник у автогараж місцевого ФАПу і «осідлав» службовий автомобіль «Опель-Комбо» вартістю у 133 860 гривень, щоб добратись до нічного магазину за спиртним. Та уже через 500 метрів не впорався з керуванням і «поцілував» дерево, суттєво пошкодивши при цьому легковик (збиток - 36 242 грн.). Місце події молодий чоловік поспіхом залишив, але вже через тридцять хвилин був змушений свідчити по свої «подвиги» дільничному інспектору міліції, який його «вирахував».
І тепер за скоєні злочини кожен із фігурантів на п’ять найближчих літ і зим відбуває у місця ізоляції від суспільства. Приймаючи рішення про ці досить суворі покарання, суди врахували також й ті обставину, що підсудні вже й раніше мали серйозні непорозуміння із законом – уже притягалися до кримінальної відповідальності за розбійний напад, крадіжки та, навіть, незаконне заволодіння транспортним засобом і по три роки провели на колонійських нарах.


Володимир Драюк, ТУ ДСА у Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: 264 юнак присягнули на ...
Наступна новина: Делегація вінницької ...

КОМЕНТАРІ