В Чернівцях відбудеться виставка “Порух душі”

В Чернівцях відбудеться виставка “Порух душі”

31.07.13 13:14 0 1009
Завтра, 31 липня, о 15:00 в рамках Konstella days — Чернівці — 2013 (Організатор -французька організація Konstella network) на першому поверсі ТРЦ Depo’t Center (вул. Головна, 265А) відбудеться відкриття виставки «Порух душі».

У приміщенні площею 250 кв. м. буде представлено роботи понад 15 художників та фотографів. Під час роботи виставки у відвідувачів буде змога не тільки оцінити картини та фотографії, а й особисто поспілкуватися з їх авторами.

Konstella Days буде продовжуватись показом-дискусією документального фільму у міській Ратуші, вечіркою з Uhh band у Bier Platz та рок-концертом груп Кремп та D?j? vu band у Public.

Довідково: KONSTELLA network – французька некомерційна асоціація з міста Метц (Лотарингія). Її мета – налагодження культурних, економічних та суспільних зв’язків між двома регіонами європейських країн.

В межах Konstella days — Чернівці — 2013 відбудуться заходи:

- 1 серпня – о 14.00 в Залі засідань Міської Ради буде проведено круглий стіл «Нові тенденції розвитку маркетингу у Франції та Україні»;

- 2 серпня о 20:30 у дворику Чернівецької мерії відбудеться показ-дискусія документального фільму “Провал пам’яті” (Франція, 2012 р.);

- 3 серпня о 21.00 у Public (ТРЦ DEPO’T) сenter відбудеться великий рок-концерт двох чернівецьких гуртів: Кремп та DEJAVU band. Завершиться проект французькою вечіркою у Bier Platz.

Cектор інформації та зв’язків з громадськістю

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: У Львівській області у ...

КОМЕНТАРІ