Чернівецька область: за добу вогнеборці ліквідували 4 пожежі

Чернівецька область: за добу вогнеборці ліквідували 4 пожежі

31.07.13 13:17 0 1061
У селі Горішні Ширівці Заставнівського району виникла пожежа в господарській будівлі місцевого мешканця. Оскільки будівля була дерев’яною, вогонь швидко поширювався по всій споруді. Також існувала загроза перекидання полум’я на поруч розташовані 2 житлові будинки. Рятувальники міст Чернівці та Заставна, які прибули на місце події, за лічені хвилини локалізували пожежу, а в подальшому повністю ліквідували її. Завдяки оперативним діям бійців ДСНС від знищення вдалося врятувати 2 житлові будинки.

Ще одна господарська будівля горіла у селі Маршинці Новоселицького району. За лічені хвилини на місце пожежі прибув пожежно-рятувальний підрозділ міста Новоселиця. Через запізніле повідомлення про пожежу та велику кількість дерев’яних елементів будівлі, на момент прибуття вогнеборців полум’я повністю охопило приміщення. Першочерговим завданням бійців ДСНС було запобігання поширення вогню на поруч розташований житловий будинок. Рятувальники оперативно локалізували пожежу у тих межах, у яких застали на момент прибуття. В подальшому пожежа була повністю ліквідовано. Завдяки цьому від знищення вдалося врятувати житловий будинок.

В Чернівцях по вул. Кочубея виникло загорання в автомобілі «Тойота». Черговий караул рятувальників державної пожежно-рятувальної частини № 2 швидко ліквідували пожежу. Вогнем знищено моторний відсік автомобіля.

Всього минулої доби у Чернівецькій області зафіксовано 4 пожежі. Вогнеборці врятували від знищення 3 будівлі. Загиблих та травмованих на пожежі немає.

Прес-служба УДСНС України у Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Житомирщині ...
Наступна новина: Львівщина: вибирай безпечну ...

КОМЕНТАРІ