Порушення норм та правил обійдуться буковинським продавцям алкоголю та тютюну 1,3 мільйона гривень штрафу

Порушення норм та правил обійдуться буковинським продавцям алкоголю та тютюну 1,3 мільйона гривень штрафу

31.07.13 13:27 0 992
З початку нинішнього року фахівцями Міндоходів у Чернівецькій області проведено 63 перевірки суб‘єктів господарювання, які здійснюють на теренах області реалізацію алкогольних напоїв та тютюнових виробів. Майже усі торговці підакцизних товарів порушували законодавчі вимоги і як результат cума застосованих фінансових санкцій за цими перевірками перевищила 1,3 млн. грн.

На жаль, необхідно визнати, що особливості менталітету бізнесменів не змінюються і найтиповіші порушеннями, що зафіксовані - це торгівля алкогольними напоями за роздрібними цінами, нижчими від встановлених законодавством, тютюновими виробами – за цінами вищими від максимальних роздрібних цін та проведення безліцензійної діяльності повторяються рік у рік.

Уроком для інших «горе-бізнесменів» також має стати анулювання 18 ліцензій, з них 7 - на право роздрібної торгівлі алкогольними напоями, 11 – на право роздрібної торгівлі тютюновими виробами і нарахування понад 142 тис. грн. штрафів за виявлені факти продажу алкогольних напоїв та тютюнових виробів особам, які не досягли 18 років.

Пресслужба ГУ Міндоходів

Про це повідомив медіа-центр Міндоходів у Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: Росспоживнагляд офіційно ...

КОМЕНТАРІ