У Волинській області рятувальники продовжують аварійно-рятувальні роботи у зв’язку з погіршенням погодних умов (станом на 22

У Волинській області рятувальники продовжують аварійно-рятувальні роботи у зв’язку з погіршенням погодних умов (станом на 22

31.07.13 13:19 0 1024
Станом на 22:30 30 липня у м. Луцьку пожежно-рятувальні підрозділи проводять наступні аварійно-рятувальні роботи:

надається допомога водіям громадського транспорту щодо вивільнення маршрутних таксі;

за допомогою пожежно-рятувальної техніки та насосного обладнання здійснюється відкачування води в другій міській лікарні, в обласній дитячій лікарні, загальноосвітніх школах № 5, 7, 22 міста Луцька та в управлінні казначейства;

з трьох маршрутних таксі, що застрягли на затоплених ділянках дороги рятувальними підрозділами міста евакуйовано 45 чоловік, з подібних ділянок доріг витягнуто 2 карети швидкої допомоги та 17 маршрутних таксі по низових ділянках міста.

рятувальними відділеннями АРЧ за допомогою автомобілів САРМ проведено розчищення проїжджої частини від повалених дерев по вул. Драгоманова, Соборності, Карпенка-Карого.

Всього задіяно: 20 одиниць техніки, зокрема, 2 ПНС-110 та 2 АР-2 (м. Луцьк, м. Ковель) та 78 чоловік особового складу підрозділів і апарату У ДСНС в області.

В житлових масивах м. Луцька надано допомогу понад 50 особам що опинились в підтоплених будинках по вул. Кривоноса, Конякіна, Писаревського, Соборності, Відродження.

Мобільні оперативні групи УДСНС в області в кількості 21 чоловік продовжують роботу з аварійно-відновлювальними службами міста щодо ліквідації локальних підтоплень та організований обхід житлових будинків щодо надання допомоги постраждалому населенню.

Травмованих і загиблих немає. Рух транспорту по вулицях міста Луцька відновлено.

Опади зупинились, на вулицях міста дощові води пішли на спад. Роботи тривають у сталому режимі.

У ДСНС у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Івано-Франківській ...

КОМЕНТАРІ