В Закарпатській області трудові будні іршавських "шерифів"

В Закарпатській області трудові будні іршавських "шерифів"

31.07.13 13:03 0 1035
Дільничні інспектори міліції - люди стійкі та вірні своєму покликанню. Вони свою енергію та знання вкладають у розкриття злочинів, профілактику правопорушень, несуть людям справедливість, гуманність, впевненість у завтрашньому дні.

Більше шести років старший дільничний інспектор Іршавського райвідділу міліції майор Василь Ливдар обслуговує м.Іршаву та село Собатино. Допомагають йому лейтенанти міліції Віталій Данканич, Петро Кізляк та помічник дільничного сержант міліції Василь Костелеба.

Дільничні розповіли, що крім звернень громадян, їм доводиться виконувати доручення слідчих, перевіряти за місцем проживання чи реєстрації осіб, раніше судимих, які перебувають під адміністративним наглядом. А ще жодний культурно-масовий захід чи футбольний матч не проходить у місті без їх участі. Доводиться бути цілий день на ногах, спілкуватись прямо на вулиці з різними верствами населення, втихомирювати сімейні сварки і таке інше.

Разом із дільничними заходимо до місцевої мешканки, яка зверталась за допомогою у вирішенні сімейного конфлікту. Побачивши своїх дільничних, бабуся зраділа їх візиту і розповіла, що племінник, який проживає разом із нею, постійно пиячить і створює їй нестерпні умови проживання. До речі, після попередніх візитів дільничних, молодий чоловік став менше пити і покращив свою поведінку по відношенню до старенької. Вона висловила вдячність правоохоронцям.

Не забули дільничні прохання чоловіка, який до них звернувся відносно гучної музики на вулиці. Дільничні швидко розшукали шумну компанію, яка недільного вечора не давала відпочивати іршавчанам.

Нещодавно студенти відділення журналістики УжНУ робили незалежне опитування з приводу роботи Іршавської міліції. Жителька Іршави їм розповіла, що в неї є подруга і одного разу їх діти щось не поділили й побилися. Кожна мама захищала свого сина і звинувачувала іншого, поки не втрутились дільничні. І все стало на свої місця, підлітки розповіли причину непорозуміння. Виявилось, що до інциденту була причетна дівчина. Тож жінка дуже вдячна правоохоронцям за допомогу.

Іршавські дільничні працюють чесно і сумлінно, а тому чимало громадян висловлюють їм подяку.

Віта Горзов

Іршавський РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Тернополі співчуття
Наступна новина: У Рівненській області гідна ...

КОМЕНТАРІ