В Закарпатській області начальник міліції громадської безпеки Берегівщини провів виїзний прийом громадян у Дийді

В Закарпатській області начальник міліції громадської безпеки Берегівщини провів виїзний прийом громадян у Дийді

31.07.13 13:00 0 1043
Днями заступник начальника–начальник міліції громадської безпеки Берегівського районного відділу підполковник міліції Елемир Сіладі у приміщенні сільської ради села Дийда провів виїзний прийом громадян.

Дийда користується великим інтересом та популярністю з боку відпочиваючих, так як на території села знаходиться мальовниче штучне озеро з різноманітними комплексами літнього дозвілля. Тож одною з головних тем виїзного прийому громадян була зустріч із активом населеного пункту щодо забезпечення охорони громадського порядку під час літнього відпочинку громадян. Разом із підполковником Сіладі на прийомі був присутній старший дільничний інспектор капітан міліції Василь Мисько

Загалом у селі зібралося чимало охочих поспілкуватися з одним із керівників райвідділу міліції. Зокрема, за допомогою звернулося близько 10-ти громадян. Проблеми, з якими люди зверталися, переважно стосувалися конфліктних ситуацій із сусідами та у власних сім’ях, земельних спорів та інших питань. Так, тридцятирічна жінка поскаржилася, що в ході процесу розлучення із чоловіком ніяк не може потрапити додому. Неодноразово виникали питання відносно земельних спорів та освітлення вулиць.

Всі, хто звертався за допомогою, отримали кваліфіковані відповіді та консультаційну допомогу. Елемир Сіладі запевнив, що жодне з питань не залишиться без уваги і по кожному буде прийняте відповідне рішення.

–Проведення таких прийомів громадян, саме з виїздом по селах, дозволяє дізнатись про проблеми громадян на місцях, -- зазначив підполковник Сіладі. – А також сприяє зміцненню довірливих стосунків з громадянами.

Віталій Михайлов

Берегівський РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Львівщина прийматиме ...
Наступна новина: На Житомирщині владою ...

КОМЕНТАРІ