В Закарпатській області у Мукачеві міліція провела "День відкритих дверей"

В Закарпатській області у Мукачеві міліція провела "День відкритих дверей"

31.07.13 13:15 0 1026
Представники засобів масової інфрмації мали можливість побачити роботу місквідділу міліції.

В.о. начальника Мукачівського МВ УМВС Іван Повханич провів журналістам екскурсію територією міськвідділу, показав, в яких умовах працюють правоохоронці, ознайомив присутніх з роботою сектору інформаційно-аналітичного забезпечення, карного розшуку, відділення дільничних інспекторів міліції та інших підрозділів. Також пояснив, як влаштована кімната для зберігання речових доказів. Опісля журналісти мали можливість "посидіти" в кімнаті затриманих та доставлених та відвідати храм на території міськвідділу.

Іван Іванович не обминув й резонансні події, що мали місце у Врадіївці та запевнив всіх присутніх, що у мукачівському міськвідділі немає жодних "кімнат тортур". Він також додав, що мукачівські правоохоронці -- за активну співпрацю з населенням та обмін досвідом з іншими правоохоронними органами чи громадськими організаціями.

“День відкритих дверей, - говорить Іван Повханич,- служить одній головній меті: налагодити зв'язок із населенням, укріпити довіру людей до міліції. Ми показуємо, що міліція - це не закрита силова структура і вона працює лише для людей, щоб кожен житель нашого міста був захищеним. Ми хочемо бути ближчими до громадян, захищаючи їх конституційні права, свободи».

Євгенія Красилинець

Мукачівський МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області у ...
Наступна новина: Збільшилась кількість ...

КОМЕНТАРІ