В Закарпатській області розповіли як протидіяти злочинності у Перечинському районі, вирішували на координаційній нараді

В Закарпатській області розповіли як протидіяти злочинності у Перечинському районі, вирішували на координаційній нараді

31.07.13 13:12 0 1045
Стан протидії злочинності у районі за перше півріччя поточного року було розглянуто на координаційній нараді керівників правоохоронних органів Перечинського району. У нараді також взяли участь голова райдержадміністрації Петро Грицик, керуючий справами районної ради Владислав Рац.

Прокурор району Олександр Братюк озвучив детальний аналіз за видами скоєних кримінальних правопорушень. Він зазначив, що запобігти скоєнню злочинів можна неналежною профілактично-роз’яснювальною роботою на місцях, в тому числі з особами, що повернулись з місць позбавлення волі, схильними до вживання спиртних напоїв тощо. Також недостатньою визнано роботу з виявлення злочинів у бюджетній сфері, охорони навколишнього середовища, сфері земельних відносин. Олександр Братюк відмітив, що виконкоми місцевих рад не приділяють достатню уваги роботі з питань діяльності адміністративних комісій, дотримання громадського порядку.

Своє бачення проблем і шляхи їх вирішення озвучили начальник Перечинського райвідділу міліції Віктор Ребрей та голова райдержадміністрації Петро Грицик. Зокрема, Петро Васильович відмітив, що райдержадміністрація приділяє постійну увагу питанню протидії злочинності та корупції. Свідченням того є проведення спільно з правоохоронними органами у населених пунктах району Днів законності та правопорядку. Крім того, у травні цього року працівники РДА взяли участь у семінарі-навчанні з питань запобігання і протидії корупції та отримали відповідні сертифікати.

Учасники наради обговорили питання подальшої координації діяльності правоохоронців щодо реального впливу на ситуацію в районі.

Мирослава Пекар

Перечинський РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Житомирщина: про порядок ...
Наступна новина: На Хмельниччині дорадчий ...

КОМЕНТАРІ