В Івано-Франківській області у третьому–четвертому кварталах активізується обсяг фінансування програми забезпечення житлом інвалідів війни. Держава свої зобов’язання виконає, - Мінрегіонбуд

В Івано-Франківській області у третьому–четвертому кварталах активізується обсяг фінансування програми забезпечення житлом інвалідів війни. Держава свої зобов’язання виконає, - Мінрегіонбуд

31.07.13 13:22 0 962
У першому півріччі за програмою здешевлення вартості іпотечних кредитів для забезпечення доступним житлом громадян, які потребують поліпшення житлових умов, надано 675 кредитів на суму 155,9 млн. грн., зазначають упрес-службі Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства.

Зокрема, в рамках виконання програми «Власний дім» надано 2 278 кредитів, з них 688 на будівництво житла та 1 590 на інженерне забезпечення садиб на інші потреби (що більше відповідного періоду минулого року на 31,5 %).Збудовано 410 будинків.

За словами Міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Геннадія Темника, з початку року 30 тисяч співвітчизників виявили бажання взяти участь у державних житлових програмах. З них 2 тисячі вже підготували необхідні документи.

«Найближчим часом ця робота активізується. Взяті на себе зобов’язання держава виконає,- запевнив Міністр - Основний обсяг фінансування цієї програми запланований на другу половину третього і четвертий квартал. До кінця року вийдемо на планові показники придбання житла для інвалідів війни».

Довідково

Всього в державі відібрано 447 житлових будинків (18,3 тисяч квартир), які зводяться в рамках житлових програм. З них введено в експлуатацію 152 житлові будинки (3,4 тисячі квартир). На разі із 220 квартир, які заплановано програмою придбати у цьому році для забезпечення житлом інвалідів війни, придбано 24 квартири.

Про це повідомили у Івано-Франківській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Волинській області з ...
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ