В Івано-Франківській області працівники ДСО затримали нетверезого чоловіка, який хуліганив у банку

В Івано-Франківській області працівники ДСО затримали нетверезого чоловіка, який хуліганив у банку

31.07.13 13:11 0 760
Днями в місті Івано-Франківську близько 16 години на пульт Державної служби охорони надійшов сигнал про спрацювання тривожної сигналізації з банку по вулиці Тичини.

На місце події прибув наряд групи затримання ДСО. Там до них звернулася керуюча банку і вказала на невідомого чоловіка, який зайшов до відділення банку і почав нецензурно лаятися, ображати працівників банку та відвідувачів.

Даному громадянину було зроблено зауваження, на що той відреагував агресивно – почав «хамити» правоохоронцям, погрожував фізичною розправою. Від чоловіка було чути запах алкоголю.

Даного «буяна»затримано.

В ході розслідування правоохоронці дізналися, що чолов’яга приїхав до Івано-Франківська у справах. Витративши гроші на непотрібні речі, чоловік згадав про необхідні, але як виявилося грошей у нього вже не було, тому вирішив скористатися банком, але там грошей задарма не дають.

Затриманим виявився 35-річний житель міста Галич Івано-Франківської області.

Для винесення відповідного процесуального рішення затриманого було освідчено на факт вживання алкоголю та доставлено до міського відділу міліції. Наразі по даному факту триває перевірка.

Марія Мельникович

УДСО при УМВС України

в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ